98. Haiku-nytt

Hej,

Sommaren 2013 publicerade jag med glädje (och givetvis efter tillstånd och samråd) ett stort antal haiku av Barbro Nilsson på min blogg.

Du kan hitta dem alla om du söker på haiku på bloggen.

Nu har Barbro gett ut en bok med haiku, “Himlen är rutig“, som jag gärna rekommenderar.

Allt gott

Bodil

6 kommentarer på “98. Haiku-nytt

 1. Hej Bodil!
  Ursäkta att jag använder bloggen. jag mailade dig i förrgår om torsdagens föreläsning men har har inte fått något svar. Eftersom jag åter har haft en del strul med min mail vill jag föräkra mig om att du har fått mitt mail och att allt är ok inför morgondagen.

  Hälsningar
  Nina

 2. Tack för tipset om din blogg. Jag tittar direkt men ska läsa sen.

 3. Häj Bodil.
  Jag söker och provar och ringer och förstår att Du är upptagen. Detta gör att Du är den intressanta vägledare vi alla söker. Jag representerar SPF i Ängelholm och har fått ett löfte av Dig att komma till oss under 2018. Då tidningen till medlemmarna ska gå i tryck under april ville jag bara få en bekräftelse på att Du kan komma.
  Månadsmöten under våren: 2018: 10/1 ; 14/3; 11/4; 9/5
  klockan 13.30.
  Tacksam för svar vilken datum som passar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

This site is using OpenAvatar based on

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.