92. Efterlysning

Hej,

Om ett tag tänker jag börja producera poddar med vinklingar som den här bloggens. Min erfarenhet är att poddar med fördel byggs upp som en dialog ihop med någon med uppriktiga, välbetänkta och djupgående frågor (och som har all möjlig rätt under inspelningen att följa upp sina frågor med följdfrågor. Improviserat). Själv vill jag också få lov att improvisera och fånga frågorna på volley.

Ni är många “där ute” som läst och läser den här bloggen. Några av er är säkert mer intresserade än andra. Och det är i första hand till er jätteintresserade som jag vänder mig när jag frågar: skulle du vilja göra en eller flera podd(ar) ihop med mig? Jag har på förhand en halvfull givna dialoggpartners, men jag tar gärna med fler. Hör av dig här eller per mail bodil@bodiljonsson.se .

Allt gott

Bodil

2 kommentarer på “92. Efterlysning

  1. O ja gärna. Som en av Dina många följare har jag fått förmånen att lyssna på Dig i Ängelholm. Detta gjorde att vi kunde starta en bokcirkel och närmare diskutera …att åldras i en ny tid. Min nya arena är SPF och jag skulle så gärna vilja dela Dig med dessa män och kvinnor som så gärna vill få förklarat sina årsringar och det som det medför att …undra. Föreläsningen skulle bli under 2018. Intresse och pris?
    Så vill jag bara gratulera Dig till att vara Du. Tack.
    Vänligen kerstin Bällgren
    kikkibellgren@hotmail.com
    0706266667

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

This site is using OpenAvatar based on

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.