107. Studie i kärlek

Hej,

Snart är det dags för Teater Insites (på Bastionhuset i Malmö)  föreställning “Studie i kärlek”. I förgår var jag inbjuden att samtala med hela ensemblen om några dimensioner av “tiden och kärleken”. Jag blev rent glad av det samtalet, så glad att det känns också så här två dagar senare.

Det är något speciellt med scenkonstnärer på väg mot en föreställning. Det finns en särskild nerv i luften och en nästan total öppenhet. Jag upplevde något liknande när jag fick vara samtalsgäst hos Cirkus Cirkör inför deras uppsättning av “Momo eller Kampen om tiden” i Stockholm. Ja, även hos Malmöoperan inför föreställningen “Karmelitsystrarna”. Det är något ärligt och avskalat som möter en som samtalsgäst inför en gestaltning. Själv trivs jag förstås då som fisken i vattnet – jag blir lika hög av nydanande koncentrerade samtal som vad jag blir låg av upphackade ytkonversationer.

Allt gott

Bodil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

This site is using OpenAvatar based on

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.